Varmt välkommen till YogaNaturs terminskurser. Förutom salsklasserna där du är garanterad din plats, får du också tillgång till ett par klasser online, och du får dessutom rabatt på en del av temapassen och kortkurserna. Om du missar något pass har du möjlighet att ta igen det på annan tid/plats.

Priser:
Friskyoga, 75 min, 14 gånger: 2200 kr / senior 2100 kr
Friskyoga, 75 min, 7 gånger ( vecka 35-41, gäller endast i Valdemarsvik ): 1200 kr / senior 1150
Stolsyoga, 45 min: 13 gånger 1600 kr 

Villkor:
Anmälan är bindande. 

Alla inbetalningar gäller under innevarande termin.
Vid restriktioner, karantän hos lärare, sjukdom eller dylikt, kan påbörjad termin ersättas helt eller delvis med onlinepass via en Facebookgrupp.
Vid sjukdom kan du pausa terminskursen mot uppvisande av läkarintyg ( gäller ej friskvårdsbidrag ).
I mån av plats är du välkommen att ta igen missade klasser på andra orter och tider. Hojta till, så försöker vi lösa det ( gäller under innevarande termin och endast på ordinarie pass ).
Betalning:
Betalning av kursavgift sker senast 1/9-2023, till Swish 123 320 86 26 eller BG: 5235-8819.
Ange i meddelande om du önskar kvitto till friskvård.

Kontakt

Frågor & svar om YogaNaturs kurser.

Vad kan jag ha på mej när jag yogar?
Klä dej i mjuka och bekväma kläder, som du kan andas och röra dej i. Just för andningens skull kan det vara bra att ha kläder som inte sitter åt runt midja och mage.
Vanliga gympabrallor, underställ, joggingbyxor och thirts + nåt långärmat går utmärkt.
Vi utövar yoga barfota för balansens skull, du kan ha strumpor på dej om du vill, men skorna lämnar vi i foajen/omklädningsrummet.
Under den kalla årstiden kan det ibland vara lite svalt, så ta då gärna med nån tjocktröja och lite tjockare sockor som du kan ta på under vilan.

Vad behöver jag ha för utrustning på Stolsyogan?
En vattenflaska är alltid bra att ha med, stolar finns. Om man vill kan man också ta med en filt / pläd / poncho eller liknande för extra värme när vi vilar på stolen i slutet av passet.

Vad behöver jag ha för utrustning på Friskyogan på matta?
En vattenflaska är alltid bra att ha med, + matta, kudde & filt.
Yogamatta eller liggunderlag, gärna så tjockt som möjligt. En kudde att sitta på, eller någonting annat som gör att du kommer upp lite, en tjock vikt filt går också bra. En filt att dra över sej under vilan i slutet av passet.

Kan man gå även om man inte utövat yoga tidigare?
Ja, det går toppenbra!

Måste man vara vig för att gå på yoga?
Nej, absolut inte. Vi gör enkla rörelser och du ansvarar för att anpassa rörelserna så att de passar dej.

Finns det gratis prova-på-pass?
Nej, det finns det inte.
I Valdemarsvik kommer det att finnas två prova-på-pass 22/8 till reducerat pris, 100 kr. Du som väljer att fortsätta på kursen drar av den summan på terminsavgiften.
Det går också bra att komma på Uteyoga ( drop-in ), Gongresor ( föranmälan ) och bara betala för den gången, utan att förbinda sej till fler pass.
I mån av plats kan man också första veckan på terminskursen, som ny hos YogaNatur, delta och vill man inte fortsätta betalar man bara för den gången ( stolsyoga 150 kr/ gång, friskyoga på matta 250 kr/gång ).

Hur gör man när man kommer till yogaklassen?
Om du är helt ny, så är jag tacksam om du presenterar dej för mej, och berättar om det är något som du vill att jag som yogalärare bör känna till ( ex. gravid ). Jag brukar också fråga om du har någon tidigare yogaerfarenhet.
Sen är det bara att mjukt rulla ut sin yogamatta och i en position som passar dej, vila tills passet börjar.
Då startar klassen med orden "vi andas in - andas ut".

Har du fler frågor?
Välkommen att höra av dej till yoganatur@outlook.com , 0703-165 499 .